Мрiя
Бо вік минає,час летить від нас
І присмак кави,з коньяком,порою...
Того натхнення більше вже не дасть...
Усі питання вирішить можливо,
Проблеми пройдуть і настане час,
Коли всі люди позабудуть горе
І в радості,любові приймуть нас!
У снах своїх я бачу посмішки дитячі,
Батьків,що весело і радісно ідуть
І сонце світить в очі,а не сліпить
І в кольорах яскравих всі живуть!
Свидетельство о публикации №112030905138