Котик
Що в твоїх думках?
Може мишка тобі сниться,
Чи смачненький птах?
Ні! Ти згадуєшь,як доля
Обійшлась з тобою
Як страждав ти,сумувавши,
Що я не з тобою...
Від тепер,мій любий котик,
Обіцяю я,
Доля змінеться важкенька
На смачне життя!
Не побачих снів суворих
Бо ти будеш сит
І твоя,котяча доля,
Змінеться як слід!
Свидетельство о публикации №112030905055