Перше й останн

Перше, перше.. Ти проходиш
Вздовж життєвих доріг,
Зрідка стукаєш в сінешні двері
І заходиш на синій поріг.

Дзвоном плачеш на тихім світанні,
Заливаєшся сміхом дівчат...
Перше, перше... Останнє кохання
завжди прийде в ранковий час.


Рецензии