Там банани, кокоси манго

Там банани, кокоси і манго,
Там гуйява і безліч твари.
Тільки вибач: я там сумуватиму
За полином моїм гірким.

Там на теплому сонці стану
Дивно тихою, тебе чекатиму.
Білий сніг мій удома розтане,
І весна тихо так докорятиме...

І банани, й кокоси, і манго,
І гуйява, і безліч тварин...
Тільки вибач: я там сумуватиму
За полином моїм гірким


Рецензии