Св т почина ться з любов

Світ починається з любові
До матері, до пісні, до вітчизни.
Народ же починається із мови
І матері замріяної пісні.
Ми з перших днів вчимося вимовляти
Слова, такі потрібні і прості.
У школі ж нас навчили їх писати,
Наук відкрили істини складні.
Науки різні, в світі їх багато,
І в кожній міріади таємниць.
Та не було б Ньютона і Сократа,
Якби їх вчитель мови не навчив.


Рецензии