Вiзерунки

Чарiвник-мороз прикрасив
Гладь вiконця вiзерунком,
Гiдним погляду малюнком...
– Пречудово вiн покращив
Вид кiмнати, де живу я!

Бо мереживо прекрасне
Пропускає Сонце ясне
через себе, і дивує...
– Це веселка, – з колориту
Рiзних фарб, що прозорiють!

А здається, – нiби грiють,
I милують нiжним свiтлом,
Наче з казки, – або в диво...
– Я захоплена, й сприймаю;
Аж насправдi, – вiдчуваю!

Як чарiвнiсть ця красива...


Грудень 2002 р., Крим

(Щира подяка Юрiю Зозулi за редагування тексту)


Рецензии