Мы тут аткрыли БизНэс крышку

А хтось ужэ нэсэ такэ,
Шо хоть ты лизьтэ вух корзину.
Становыщэ, шо Э!

МыдьВиДь зажэр, наверно, Ш ГрышКу Сь.
За тэ, шо вжэр гаж сфий портрэт.
Ну, ЕК пирРат игЗохБрагЖехЮхть.
Са пэрэЛоман чэрп.

Да й вот: тут Машы стало й стыДно
Ити на дно такэ.
Сайди-К на пандус с хара скрышан.
Тколя колы и дэ.

Шаманым мы Ш тут, ач, ЕК дийСно Ж.
Машы Ж но Ж фсим ножэм.
И ты ужжэ Ж зухСим зух в гиньшых.
Ны то шо мы тут здесь. 

Ну, Ш, во Ш: сидит какой-та нимыць!
И аж, хы, пальцы вш гнэ:
Так, я тут во спычу сал слышКу Ш.
А там во й вообЩэ й...

Ну, Ш аттинимся Ж трошКый нышКом!
Ха-ха, тут з Васыле вж!
Бо от, шукае но Шь сбирКнижКу Б.
Шоб в кубок пар...морКвэньк. И на того вытэ напалы, шо йисьць тут цилый дэнь.
Ну, так вот: воОпЩэ нь...ны ест!
А ны катлет тылеч, ны рыб, а ны й паштет.

Оно шо цилый дэнь гульЛяйЕйць, хе, СеБе!
На кухни й, дэ й горэ.
Бо Ж, да, ну, дэ поденьсь,
ЕК свето в свето всэ -
Та й квашШылНа везде вж.

На он бетон с бикон!
Та й злизь з гокон чертоф.   


Рецензии