Пикник

ПИКНИК

Налей,
моя Радост,
недопил съм мига,
налей
чаша вино
да потънем сега
в шепота топъл
и искрен и благ
на вятъра легнал
в душевния злак.
Лицето ти
мами
с оназ тишина,
която приканва
и мъж
и жена.

Налей
моя сладост
и дай от солта,
за да не стреснем
деня
с любовта.
"ВЯТЪРЪТ НА СТРАСТТА"2007г.
               


Рецензии