***

Хто я? І де мій дім?
Де залишила серце я своє?
Ти можеш помогти мені знайти
Спокій, розраду - лише ти один.
Бо ти - і зміст життя, і насолода,
Ти крига і божественне тепло.
Куди тебе покличе доля -
Там буде і моє тепло.
Тепло подруги, матері, дружини
І найтерплячішого з слухачів.
Невісти перед Божими очима,
Що заблукала в лісі почуттів.


Рецензии