Кам ння

Каміння - то застиглі звуки
І дзвони наших душ,
То поколінь нестерпні муки
І заклик: Кроком руш!
Каміння - то нескінчене життя,
Твоє й моє поснулеє сумління,
То філософія буття і небуття,
Любові поклик і терпіння.


Рецензии