ти - не спомин

Ти не спомин, ти лише тінь,
Що крокує моїми ногами.
І зривається з шурхотом рінь
У безвістя, що зветься роками.
І у мене вже восьмеро ніг,
Що єдиному серцю підвладні.
День за днем - і коротшає вік,
Сльози ллються - на жаль, безпорадні.
Невблаганністю часоплин
Простягається під ногами.
І крокує за мною тінь
У безвістя, що зветься роками.


Рецензии