Весна

Тане сніг. У калюжах глибоких
відбивається сонце здаля,
у заметах поодиноких
до весни залишилась зима.

Їй би вижити в шумному місті,
серед безлічі диких авто,
і весну в калиновім намисті
дочекатися з сонця теплом.

Не розтанути в димних заводах,
зберегти білизну своїх шат,
в пересудах, розмовах, розтратах
не згубити й найгіршу із вад.

Тане сніг. Ще далека, сумна
Наближається в серце весна.


Рецензии