Ваблять i зваблюють очi твоi золотi...
І відчайдушні у пристрасті, і таємничі.
Виром обнімуть осяйно дражливі зіниці
І закружляють мене на хисткому плоті.
Ніжно голублячи, серце наповнять теплом.
Всерозуміючі, щедрі на відгук і мудрі,
Рідно і свіжо в мої поселилися будні.
Радо вітаю: чолом вам, кохані, чолом!
8.03.2012
Свидетельство о публикации №112030808479
Вера Кухарук 14.03.2012 01:34 Заявить о нарушении