С 8 Марта поздравляю! З 8 Березня вiтаю!
Чорнобрових! карооких!
Кого знаю i не знаю,
Щоб несли вам щастя роки!
Та й щоб сонечко серденька
Не гасилось, а горiло!..
Була б доля молоденька!
Бiле личко не марнiло!
Щоб в коханнi, де веснянки...
Де пташки розносять спiви...
Билось серце у львiв"янки!...
Донечанки! киiвлянки!...
Подолянки! хуторянки!...
В щастi! в радостi звенiло!
Так ловiть же поцiлунки
Та й вiд сонця! та й вiд зiрок!
Вашi кращi подарунки -
Хлопцi для нiчних мандрiвок!...
Свидетельство о публикации №112030808281