Так от РакСпевВачКый гонДыр вам П, девВачьКы Шь!

Так, с ХорРам Ровды й ГАЙВорМА Й пра й ВорДык!
БеШана,
Ф тэмПе-К!
В тэрРым чыйсь впэрРым-К
РытМав слойВенСкых, гых, Б!..

Ы!..да ны скэльКы й Кый а ны в пэрДяф.
Шось ны жылЛайЕйць
Ныц МанЖалЛайИХха Ж.

А ны уфКлювЧавНав
ШэльМа Ш байСтрукСьКая, Х!
Шоб во ж ф ШабЛойНовы й вый СоБи, КолечьКах,
Шо й ны й кахХайНяв
А ны й ув Мнявк кап ль…

Но, хы, одНагКог,
НАШША взяла Ж бы-К.
От понуКай но Зь гондэ во в Байима та й наслажДайСя
З Баранамы ЛайСтавКо ль Сь.

НозДрыгЩар взДуньИХлихСь!
МишКак, падуйМафШыс,
Дай-ТКо ль я тутыКы й
ВдуйЮг щэ й ПухТина вжь!

КурРыйЦяк!
КурВыйЩах
ХохЧухЦь от пудРычКый!
Дай Ж но прыДурГачКаф з ДимКай НыйДрыгГальНым!

Ий вота: ГрукЗийКак
Рвэцьця збандДурРыты БР
Юг ку-ку-РузьНый сце Зь и от ВакХуйЛина П.

РидНав ДирРюгЖичьКа
Прам тут вамп УйЛийЦар,
Шо адмыкНула в жэрдь вуйЛяф, бачь, з нуйЛикХы й!

РюрРиКИ Сь, мусытьКы, й  ныц ны дойЧумКалЛы Ж.
Шо й ЛыжКа РусьКая
КазьКа ганНучьНикГав П.

ВдирЛы Ш пак РукСИКчи, Х,
ДылДам махГухЧихЯхв.
Ибо щэ Лук, мо, там СтрэльБы й ПайПутЧыкХавнь.

Ий на КанальЛех зех
ГонДыр КулькТурНых Лев Жь
Малынько взБухЧыйЛы й лытКу Сь лицьВинСкуйЮх.

НаканаВана бо
З БохГам пад МухЗыхКу Б
БохХан цфай вучНям туфт внехСцих КульТурНеньКахнь.

Так вот РасПевВачКИ Зь
ВухЧахць зайВуйтЧяНах
Гонды во ДетДачьКа зь МАЙстрам с-пат НейБачьКав К.

ПохШов Дид с круЖкамы вж брагин ваъхСпукЧиъхВавць:
Эй, там вав БродНицЦар!
ЦарСТВуй, да влад па лбу Б!
ПэцялКый дам тут скуньсь!
Колы пёс на цэпПу, ф.


Рецензии