Пiзнай себе

Коли вже слів знайти не можеш,
Ти відшукай в собі життя.
Тобі це справді допоможе
Пізнати суть свого буття.

Як важко дихати буває,
Коли повітря навкруги
Неначе вже й не вистачає,
А замість слів самі ліси.

Пізнай дороги непізнані,
Пізнай себе як дивний світ.
Та не губись у тім пізнанні,
Щоб пронести крізь сотні літ.

4 августа 2009
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии