Де ти Мамо?

Де ти, Леле, моя мамо?
Що тепер з тобою?
Спиш тихенько в домовині
Вкрившися земльою.

Вітри віють над тобою,
Дощі поливають.
Сонце вранці ясно сходить
Лиш тебе не має.

Листя вкриє, сніг  засипе,
Залютує хуртовина.
Мамо,мамо, моя нене
Це ж твоя дитина.

Це звертаюсь я до тебе,
Чуєш, мене мамо?
Гірко й тяжко жить на світі,
Та повинна Мамо.

Гірко й тяжко,бо не прийдеш.
Не поглянеш, не спитаєш
Що на серці  в тебе доню
Те,ніхто не знає.

Вітри віють над тобою
Дощі поливають
Сонце вранці ясно сходить
Лиш тебе немає.

Листя вкриє, сніг засипе,
Залютує хуртовина.
Мамо,мамо, моя Нене.
Це ж твоя дитина.

Спи собі спочивай
Нехай ніщо не тривожить.
Ангелом охоронцем мені будь
Будь мені завжди на сторожі


Рецензии
Стих о матери,всегда трогают за душу.Спасибо вам и успехов в творчестве.

Валентина Зеленская   17.03.2012 08:52     Заявить о нарушении
Валя!Спасибо большое за отзыв! Спасибо, что посещаете мою страничку!

Елена Полищук -Зелинская   20.03.2012 13:15   Заявить о нарушении