Пожар в РосСонНах! Газы в ЖохДинг!

КакиЯхв ногВавСци Зь вух мнявк!
Ты Ж панимаесь, гондэ Вовик
Ув туваЛейць Марынк щиПаль.
Да, шваль
Ядка вш.

Тудя Зь сюДак ням трэГА Й слойИХк.
Да нафига така пецаль!
Шо, гэта Эцика вудобна?
Да вець ана ци прам Жыва, Г...
Да, говны Ж знаЮйць Маць.

ВасьМое Марта падРывхТофКах
Да Ж бойЛев щырРакГах кахХань.
А не якое тамка Божя
Вужа в вас свята в МУСюльМанк. Тады Ж вот вадКакСьць ий завВовЕйць:
Ах, войСем школьНиць дальЛих драл К!..
Давай жа, х, этТаг дзельць загсКройЕм-К.
Кабы Б чагГох не й так Ж.

ЧаГо Ж Мняв лясКальЛик па щочЦы-ть.
Да й щэ й во в гэтТай ци вш начЧах.
Ий хтоСьць ВыйСойКИ Сь цик прам оцень вдруг ув лаДонь маю ВахГонь.
Каналь всё Зь знахт.
КидДай шынНэльк! пасьЛи-К да хатк.

Так, мо, Б пра песни хоць П ДикТаньТ?
А то я вамп тухт дам вш!
Ах, дай мняв капЛикМент!
Тада ты Звер.
 


Рецензии