Как звёзды безнадёжна дальЛегКИ Сь!

Ий дажес бесСерДечНов Янов шпарРит
Тут гонДы во, однако жэ, стихХИ Ж.
Ны скольКИ Сь с Саи.

Я туткы Ш позБырРавш ажНох крышКы й
От фсих ракСвальЛинк.
И но осталЛохСь с парРух Лох знайТык.
Шоп в шопы й валянкы вш.

Ах, Тикы-Тикы! Тигр тахКый старРый,
Шо прам аж скыс вэсь.
А па, Х, шаши хто йидэ вав ДырЖын щ?
Що, Хары Са й КрыкТыкШынк?

Да, в нас круГОМ тут тиш.
И но ворчыть Базыль Ж
На псих кал Пцич.

Ах, ДинаЗавРы Ш мы Ш,
ДывВысь-К!
Да гнид ны й ойБракТыхСь.


Рецензии