Коли важко Тобi, коханий...
Коли Ти у тенетах біди,
Я Твої поцілую рани,
Що на серці залишать сліди.
Я не знатиму, як повестися,
Не зумію слів віднайти.
Якщо важко Тобі - помолися,
Бог покаже, куди далі йти.
Я руки торкнуся рукою
І печаль Твою розділю.
Буду завжди поруч з Тобою,
Я всім серцем Тебе люблю.
22.02.2002
Свидетельство о публикации №112030707623