Чому?
Вдалось щасливу долю роздобути?
Кому вони дали якийсь хабар,
Аби не пить життєвої отрути?
Чому життя у когось як нектар,
А в когось вічна гра з вогнем?
Чим заслуговують від долі дар
Ті, що не вміють битися мечем.
07.07.2001
Свидетельство о публикации №112030707525