Iociф адкрываецца сваiм братам

     "...Ён сказаў: я -- Язэп, брат ваш, якога вы
      прадалі ў Егіпет;
      але цяпер не маркоцьцеся і не шкадуйце пра
      тое, што вы прадалі мяне сюды, бо паслаў мяне
      Бог перад вамі, каб захаваць вам жыцьцё;"
                Быцьцё 45:4,5


Подлы   учынак   братоў -- не  варожы,
Іх   безсардэчнасьць   ацэнена   гожа!
Сьлёзна   Язэп   тое   зло   дараваў
За   суцяшальнейшы   промысел   Божы.


Рецензии