Бабусi Оленi

Сидить моє дитинство посивіле,
Плете вінки з голландської цибулі.
А Ви сьогодні ж, бабцю, ще й не їли,
А Ви ж, напевне, й спатоньки
                забули.
    
Город навкруг великий, наче море,
І Ви здаля білієте, як острів,
Куди мій човен 
                – spero meliora* –
Колись борвій ще викине у гості.



____________

* Сподіваюсь на краще  (лат.).


Рецензии
Клас! Образ гарний, просто таки живопис :) впізнаваний.

Шлёма Гомельский   07.03.2012 10:49     Заявить о нарушении
Дякую! Дуже радий, що Вам сподобалось.
З повагою, Олег.

Олег Завадский   07.03.2012 11:11   Заявить о нарушении