У пошуках

Чому так важко стрінути людину?
З котрою впевнено підеш в життя.
Ось ту так звану другу половину,
Довічного супутника життя.

Яка у погляді побачить твою душу,
Відчує серця твого теплоту.
Прийме тебе як невід'ємну половину
У вашу спільну будущину.

І з того дня засвітить інше сонце,
Для тих закоханих людей.
Котрі пройшли через роки чекання
Із вірою в своє кохання.

Вони чекали, не здались.
Не ринули в чужу любов.
І дочекавшись зрозуміли,
Тепер вони назавжди вдвох.

У тих серцях злились одні думки,
Котрі на відстані колись жили
І розпалили почуття
Котрих чекали так серця.

Створили їх для спільного буття,
Щоб розділили присмаки життя
Солодке щастя й гірке каяття
Щоб породила та любов, малесеньке дитя.

На світі є людей багато,
І десь живе твоя любов.
Ти тільки не спішись шукати,
Бар'єри часу не здолати.

А ти чекай і не зламайся,
На ті спокуси не піддайся
Любов твоя до тебе йде
Вона сама тебе знайде .

(Jersey City 2012)


Рецензии