Тут у нас но суп да манка Ш

Бильш нычого ны в Буца вжэ Б.
А дулёк ны хоч сушойНых
Да в якый хуця Бр камПокТык?

ДабиРакЦар вельМи Ш прокСтаг,
Ой, да й тута хвайНав Козка ць.
Та й, што й с Кацяй Коцю Зь войЗьМець
Да й сайгрэйЕйць какЦюгБойЮг.

Ну, тодда ты што спайОхш Мняф?
Да ГуцюЛяк ф гохСци П гонь дзе Зь!
Бо Зь на ПасКу бы й на й яйку сь
УйЛийБайЛяйсь СтрэлКа Ж тая В.

Гдзе-та баддэн-купПаф Янка Зь
Да таку вш увш ласку Ш хвайНу Сь.
Ды на ВойСьМав праМаг МарТав
Нас загсПраг яе й каханы Шь!

Бо Зь ахСтрогЛагы Ж, згынь, падлы вж!
Лису Бэйлу Ж прам чыхТалЛык.
Да щэ й Веташ цип с Уранкы Зь.
Шо ты хоч ад Дзевы падкай.

ЛисаГорСКИ й тут дав жару Б
Фсим зайЯйДлым Коням с РакЗаньК.
Да не с кольДуняМы Ж знаця,
Колы ты ДейБильНый Ш надТор.

Вот мы й всих вас пайСтравЛяйЯм
З Днём РакШтений Рыбак знатНых.
Хай вязе вам там всим ракСам
Са й Самамы, мамкы Ш нашы К! А Движэний Жэнь-Шэнь нада ль
РакСшыРаЦИК дзе да ГАЙ каб?
Каб СаЗнаний была в Гадав,
Бы й в Дракона ципа Ж наВВат.


Рецензии