Тiнi себе

                Переведено на рус. язык
                http://stihi.ru/2012/03/06/9223
Як то, себе самого тінью бути?
Щосекунди жити, в багатьох світах,
Жити?
Ні, це занадто, просто існувати,
Розп'ятим бути, на свідомості хрестах.

Хрестах, переконаннях і канонах.
Чужі статути і правила буття,
Вибір робим, по лицемірності законах,
Думки про нас, засвідчують життя.

Рішення, залежать не від тебе,
Вимір чужорідних сподіваннь,
Бо згоду дав колись, давно, даремно...
Згоду на позбавлення бажань.

Живеш, задля думок про себе,
Наївна втіха, від пустих похвал.
Чиста щирість, доступна лиш на небі,
А на землі, молись, щоб хтось чекав.

6.03.2012


Рецензии