А на улице снова снег укр

Петру К.

А на вулиці знову сніг,
Білі мухи кружляють зухвало,
Ну і що,  що весна на поріг,-
А зимі все мало і мало...

Так в житті: ми не знаємо меж-
Сиплем сніг,  де вже пахне весною,
Досягнувши омріяних веж,
Не готові в ковчег до Ноя…

06.03.2012


Рецензии