Вкраду тебя из рая

Тебе  вкраду , із твого раю,
Зацілую...... закохаю.
Витру сльози на світанку.
Та відпущу, бо вже ранок.
Надивлюсь у твої очі,
Вони такі  пянкі, солодкі.
Хмелем голову дурманять.
Та мене ще досі ранять.
Як трава роси напється
Серце знов моє забється.
Заспіває, затанцює....
Це тому, що я  милуюсь.
Світом милим, та тобою,
Це тому, що ти  зі мною.
Моє серце зігріваєш.
Ніжно пестиш, пригортаєш.
Це тому, що я чекаю.
І про це ти добре  знаєш.


 


 

 


Рецензии