Коли я чекаю Тебе...

Поволі хмари сунуть по небу,
А час ніби спить, а не йде.
Даремно вгамовую щастя потребу,
Коли я чекаю Тебе.

У тишу вслухаюсь, біжу, зупиняюсь.
Завмерло усе, що живе.
У мрії і спогади знову вертаюсь,
Коли я чекаю Тебе.

Я кроків своїх не чую, не бачу.
Я наче усюди й ніде.
За мить ворогам все пробачу,
Коли я чекаю Тебе.

Я, може, в Твоїх обіймах зімлію,
Як знову усе оживе.
І так відчайдушно і щиро зрадію,
Коли дочекаюсь Тебе.

    07.06.2001


Рецензии