Осiннiй вечiр

Осінній вечір не зігрів долоні.
Без Тебе зимно й лячно на душі.
Заснуло місто і в нічнім полоні
Мої чуття перетворились на вірші.

Мої бажання закружляли з вітром,
Неначе пізніх квітів пелюстки.
Осінніх барв жовтожарка палітра
До вічних тем спрямовує думки.

       22.09.2000


Рецензии