Пишу Тобi лист...

Пишу Тобі лист і знову стираю.
Покину ту справу і в нетрях блукаю.
Я стільки усього хочу сказати,
Але Ти не чуєш. Ти хочеш мовчати.

Із власною тінню вигадую танці.
Танцюю за склом, що стримує пальці.
Я стільки усього хочу почути.
Розбити б те скло і спокійно заснути.

 07.07.2003


Рецензии