Березень

Березень краплями падає з даху.
Пахне весною, красою, теплом.
Пролісок - вісник зимового краху,
Прагне до сонця під талим сніжком.

Пташка маленька зраненька співає,
День починає і будить зі сну.
Серце моє любов закликає -
Воно так рано почуло весну.

Хочеться крила зростити й летіти,
Щоби напитися ніжності хмар.
Хочеться сонячний промінь зустріти,
Щоб не боятись зимових примар!

Радість прилине до спраглого серця
Тіло наллється світлом ясним.
Сонячний зайчик стрибне зі скельця,
Аби я досхочу награлася з ним.

  07.03.2001


Рецензии