Огорнула нiч будинки...
Темно-темно. Тихо-тихо.
Сніг летить. Заснуло лихо,
Бо в таку зимову ніч
Ходить диво по хатинках
І ховається у піч.
А коли вилазить з печі,
Заглядає до малечі.
То колиску похитає,
То тихенько поспіває.
І коли проснеться ненька,
Їй всміхається маленьке.
Звідки ж те взялося чудо,
Що його не бачать люди?
Звідки ж те взялося диво,
Що від нього всі щасливі?
17.02.2001
Свидетельство о публикации №112030601321