Молитва до Святого Миколая

Щоб у хаті був достаток
І здоров'я в мами й тата,
Щиро молиться дитина,
Ставши ввечір на коліна:
"Славлю Тебе, Миколаю,
І надію щиру маю,
Що Ти все про мене знаєш
І від зла оберігаєш.
Щоб був мир у нашій хаті,
Ми ж - здорові і багаті,
Руки я тепер складаю
І молитву цю читаю.
Подаруй нам свого дива,
Щоб сім'я була щаслива.
А таким, як я, маляткам -
Іграшки і шоколадки.
Зазирни у всі оселі:
І в сумні, і у веселі.
Всіх порадуй, Миколаю,
Хто про Тебе пам'ятає"

17.12.2000 - 17.02.2001


Рецензии