Любов - як дiамант
Але від цього не зникає її міць.
Любов не схожа на якусь забаву
І не боїться надокучливих дрібниць.
Любов не розіб'єш - вона дорогоцінна,
Її краса не тоне й не горить.
Вона віками залишається незмінна
І кожен з нас народжений любить.
По всьому світу ми скарбів шукаєм,
Але так важко здогадатись поміж тим,
Що справжні цінності у серці ми ховаєм,
І все життя не ділимось ні з ким.
15.02.2001
Свидетельство о публикации №112030601307