Звернення. на укр. яз
О, люди, ви самі в усьому винні.
Ви винні тому, що страждає земля.
Кого ви вибирали за бажанням:
Красуню, велетня, чи може мудреця?
Кому аплодували ви з думками,
Що він найкраще вам надасть життя.
Ви про людину думали в надії,
А думати б було вам про Христа.
Ви, проповідуючи з кафедри про Бога,
Урозуміти зовсім не змогли,
Що Дух Святий нам вказує дорогу,
Щоб ми з Христом до вічності дійшли.
***** ***** *****
Свидетельство о публикации №112030610450
Андрей Владимирович Нестеров 07.03.2012 10:50 Заявить о нарушении