ВСЕ МИНА
1
Кохання минає, тебе забуваю.
Ти вибач, але так буває.
Я все пам'ятаю і совість я маю
Ти знаєш, я іншу кохаю.
приспів
І скажу я тобі, - все минає!
Нас кохають татми не кохаєм
І чомусь нам завжди пробачають,
А чому, і самі не знають.
В цьому світі завжди так буває,
І терпіння нам не вистачає,
І бажання уже в нас немає,
Щоб сказати: " Пробач, не кохаю!"
2
Хмаринки у небі, трава під ногами
Колись ми так палко кохали.
Але все минає, душа забуває,
І інша мене вже кохає.
приспів
Свидетельство о публикации №112030610243