8 березня

Весна вже поруч з нами йде,
І радість в серці грає,
Ми любимо усі тебе ,
Ти холоди здолаєш.
Вже восьме березня цвіте,
Дівчаток ми вітаєм,
Ласкаве сонце золоте усіх нас згріває.
Бажаєм радості, добра,
І посмішок багато,
Весна, весна, в душі вона, ми раді всіх вітати!


Рецензии