Милий, втiшся!

Милий, втішся! Вже скоро піде
Ця зима, що холодить серце.
І блакиттю це небо бліде
Розійдеться.
Я так хочу його спіткати
Серед трав і квітів польових,
Охоронцю, ангеле крилатий,
Намальований!
Ти лицем подібний до нього,
І очами, що чисті й яскраві,
Позираєш на мене строго
В світлій славі.


Рецензии