ТуЖур-тужу, р, я по тоби, мий друг!

Бо, ой, в мозГу Ш шэ й мий ЖурНал ув гуськ.
Да, гарнэ сэрцэ твое, бы в БазаЕ, сётут.

В тужурцы сыдыть О гондэ БысПыцьк.
Шо, хо, мае быць, Быць. А ны Ж Тигр.
От и грае СоБи ля всей Беля Руси Зь.
А ны городСкый ставш Пшык, здуРИВ Ш. Ий в РИВШы й ны й СКИК
Ны й скынь БашМашКиф О такых.

Ах, ОльГ!
Свет Господа мой Сь!
А ты хоць умойсь тут ФОК дэ вух Фёкл.

Да, на самам дзель Е гондэ Ж сем цэркв.
Щэ й сцик Ш попэй
В рылоВэй, Х.

Так вот ий вару, М,
СоБи тикы Ш жур.
З овсу К.

Марийк с КоваЛив, Лив,
ЗнаЕ Зь, сё Б я хотив
Хоть от Белкый тивик.

Ню, Сь, цикы цифирк.
А ны Юшк пойГухЩий
Про вэсь Билый Свит.

На Билым СниГур
Напышэ Хтось тут
Да шэ Ж прамо Туфт. Бон Жур, Ля Мур щэ хапае й Мурз,
Шоб шо хоть вчырПнуць.
Да, ну, и Жь ф Пуць.

Ах, ГальЛинк МАЙна Журк!
Дэ Ж ты  пак ф гунн...


Рецензии