Detection

Stop me when I walk away
Punch me when I start to cry
Hear me when I try to pray
And never lie…

Start me when I’m coming over
Make me high when I am lower
Sharp my mind when it is naked unprotected
I’m too close to be detected



24-02-2012
Chicago, USA


Рецензии