Все життя, непочатий снiг...
Як це добре, що ми удвох!
Мерехтливе дзвінке намисто
Ген у небі розсипав бог.
І спадає холодна вовна
На моє і твоє плече...
Серце повне, тобою повне,
Але хочеться ще і ще...
Он димлять димарі бородаті,
І дзвіночковий мерзне сміх...
А попереду в нас багато -
Все життя, непочатий сніг...
Свидетельство о публикации №112030500213
Непочатий снiг.
Наскiльки гармонiйно)))))))))))))))))))
Андрей Токар 17.03.2012 03:40 Заявить о нарушении