Ти йди...

Якщо ти йдеш, то йди,
Якщо стоїш, то залишайся,
Якщо вагаєшся – лети,
Якщо ти в розпачі, то з долею змагайся…

Якщо не має сили, то кричи,
Якщо немає долі - не ховайся,
Якщо ти втратив – то шукай,
А головне – ніколи не здавайся…

Якщо життя вже стало на межі,
Та в битву кинутись не залишилось сили,
Ти сам собі прошепоти – Іди,
Виймай себе із власної могили…

З могили, що створив ти власноруч,
Своєю лінню та байдужістю своєю,
Вставай шукати сонця луч,
Та політати над землею…

Вставай поки не пройдені кордони,
Після яких не буде вороття,
Вставай, ламай всі перепони,
Вставай, будуй своє нове життя…


Рецензии