То дети времни с тяжёлою судьбой

Вклонюсь солдатам в день прекрасний,
Те що до перемоги роки йшли.
Відірвуться слова від губ в час людний,
В війну життів мільйони відійшли.

Сатрапи... що так жадібно ділили?
Кров не водиця, та текла рікою.
Вклонюся тим, що що в пеклі уціліли,
То діти часу, з долею гіркою.


Рецензии