Весняна пiсня

Підсніжники-гінці весни
З під снігу вилізли несміло.
Біля старезної сосни
Від них,мов взимку,побіліло.

Вмить повернулася весна
В серця з тендітними квітками,
Розтала льодяна стіна
Зігріта теплими словами.

Ожив,розвеселився світ,
З берези полилися сльози.
Душа знов рветься у політ,
Забувши про лихі морози.

І ти всміхнулася мені.
Усмішка мила,загадкова.
Які вчуваються пісні,
Що ти в цей час така святкова?

В очах купається весна,
Влилося небо в них рікою.
На пагорбі стара сосна
Шумить,вітає нас з весною.


Рецензии
надзвичайно чарівний вірш

Инна Шумовецкая   24.03.2012 22:35     Заявить о нарушении