тремтячим подихом..
торкнусь повіками повік твоїх в пітьмі..
так ніжно..лагідно..безмежно я кохаю..
так щиро шепочу слова свої..
нестерпно час..хвилини поміж нами..
нестерпно час очікувань мина..
чекаю..вірю..сподіваюсь..надихаю..
кохаю щохвилини..сил нема..
чекаю..
Свидетельство о публикации №112030404185