безсоння

Знову повнолуння
Знову я не сплю
Наче зачарована
У вікно дивлюсь
Бачу відображення
Місяця в очах
Світло це туманить
Навіває страх
За собою манить
Кличе у віках
Кров кипить у венах
Душа моя десь там
Заблукала в рунах
Відшукуючи спам
Місяць світить ясно
Видно мов удень
Каже він нам властно
Що він тут цар тепер
Ніч його безмежна
Потемнів наш день
Бліде світло місяця
Відтепер наш день.
(8/9.02.2012)


Рецензии