Радый дидко. Рада й бабка,

Що в йих крыжык да й ойСвяЦян Ж.
А в тым крыжи аж с пять вошивк.
Но ныц, болыть оно Ж жывит.

Раз шов ф ДырЖын одын мухЖык Ш.
Та фтруъх, ух, жук уф зибр лыхТыть!
Пошов СоБи дид в Сухый Бир Ж.
А там волив - хоть свит фскорМы вж.

То шо Ж то з дид, раз вин ны й йисьць
А ны гуркиф,
Ах, ны й с хлиб дыч.

Ну, шок. ЗдуйРиф Ш!
Так ты забый.
Шоб знав, ек плит
Нам гойРойДыть. Так во й пойНев Ш гадын святы Сь.
Да й втрисНув Лир Б
Гаж до вж шыйЗиф.

Ишов Хрыстос.
За йим ЁвДошк.
Эй, ты! Хто ты фш? А ны в ручКы Ш.

ГизАминТ здафш
На с плюсьОМ тры Ж
О цэй МАЙлый, шо в цырк ны СКИК. Да й от но вш Гном
Тут во в ИХ домк.
И той хитон оно Ш тут мойт.

Хрыстос зайШоф Ш оно за стол Б
До конюХовнь
Дэсь в Довськ.


Рецензии