Everything is cool

In this pathetic day I understand
Как грустно здесь and
How much negative I take from some
Близких мне людей
From this Land and I always sad
Настроения нет
I’m just don’t dare
Как бороться с этим
To start? If I knew where
Никто не ответит
But I almost there
Кое-что на примете
Fuck you all, ladies
Всё плохо и выхода нет!
Are you insane, are you crazy?
Хватит меня грузить этим
You are all so lazy!
Вы совсем как дети
I’m not waiting you, I’m not ready


Рецензии