Народжена весною

Народжена  весною
ти, як стрімка вода
бурхлива і невтомна,
ясна і молода.
Натхнена раннім сонцем –
приречена творити,
не можеш без турботи
у  світі цьому жити.
Як пташка метушлива,
весела і  легка,
розумна та дбайлива,
швидка і говірка.
Ти наче квітка росяна;
бузку наче цвітінь.
Струнка, як та вербиченька,
мов  від тополі  тінь.
Як  радісно і затишно,
бо знаю добре я,
що  ця казкова жінка –
 це  матінка моя.

07.02.2008 р.


Рецензии